Köpvillkor


Introduktion
Välkommen till Keyhouse AB.
Dessa Allmänna villkor gäller alla kunder som lägger en order hos Keyhouse AB via www.keyhouselifestyle.com. Köparen är skyldig att ta del av villkoren innan köp. Vid beställning accepterar köparen dessa Allmänna villkor. Vi förbehåller oss rätten att ändra våra Allmänna villkor.

1. Allmänt
a. Beställningar
Innan du slutför och betalar för en order kan du granska din beställning och göra ändringar. Du är bunden till din order först när du godkänner den och våra villkor i kassan. Vi förbehåller oss rätten att begränsa och/eller cancellera en order.

b. Betalning
Keyhouse AB accepterar olika betalningsformar som visas i webshoppen. Totalsumman för ordervärde, frakt och eventuella övriga kostnader kontrolleras och dras från ditt konto när du godkänner din order.

c. Orderbekräftelse
En digital orderbekräftelse skickas till angiven e-postadress när du slutfört ditt köp. Detta är ett kvitto/betalningsunderlag för ditt köp i webbshopen.

d. Ändring av order
När du slutfört ett köp och fått en orderbekräftelse börjar vi behandla ordern i vårt system och på vårt lager. Vid fysiska produkter: När paketet lämnat lagret finns det ingen möjlighet att ändra i din order. Om du upptäcker fel i angivna kontaktuppgifter är det din skyldighet att kontakta kundservice så snart som möjligt.

2. Frakt & Leverans
Alla varor skickas med Posten baserat på den adress du anger i kassan. Din order behandlas inom 2 arbetsdagar. Vi tar ej ansvar för eventuella förseningar orsakade i tull.

Om en leverans är försenad eller inte kan skickas på grund av fel i lagersaldo eller andra skäl, kommer kunden informeras om detta så snart möjligt och senast 10 dagar efter att ordern lagts. Kunden kan erbjudas byta saknad vara mot annan, eller annulera ordern och återbetalas.

a. Fraktkostnad och valuta
Fraktkostnaden anges i webshoppen och bestäms efter paketets vikt och leveransland. Du kan enbart handla i aktuell valuta.

b. Leveranstid och pris
Uppskattad leveranstid är 1-5 arbetsdagar om ingenting annat anges, fraktpriset visas i kassan.

c. Ej uthämtade paket
Vi debiterar 250 SEK i administrativa avgifter plus fraktavgifter om ett paket inte hämtas ut. Ångrar du ditt köp och vill göra en retur så måste du ändå hämta ut ditt paket, och sen returnera det enligt Keyhouse instruktioner och använda vår returfraktsedel. Outhämtade / nekade paket ses aldrig som en retur.

d. Tull och importavgifter
Du står för alla eventuella kostnader för tull och andra avgifter kopplade till importen till din valda leveransadress.

3. Betalningar
Du kan betala med medel som visas i webshoppens kassa.

Alla transaktioner är krypterade och 100% säkra. Keyhouse förbehåller sig rätten att kontrollera kortets giltighet, att det finns täckning samt att de adressuppgifter köparen angett är korrekta. Keyhouse förbehåller sig rätten att neka köp.

4. Returer & återköp
Du har rätt att ångra ditt köp av fysiska produkter mot giltigt kvitto inom 30 kalenderdagar efter att du mottagit dina varor. Produkten måste returneras i säljbart skick i originalförpackning och med alla hangtags. Alla returnerade varor skickas tillbaka tillsammans med ordernummer och kontaktuppgifter till vårt lager. Oidentifierade objekt som returneras kan nekas återbetalning. Returer som är skadade, smutsiga, tvättade eller slitna godtas ej. Keyhouse står inte för returfrakt.

Ej uthämtade ordrar som via ombud sänds tillbaka till Keyhouse, räknas ej som returer utan kommer att debiteras med 299 SEK. Avgiften motsvarar kostnaderna för administration och returfrakt. Om du skulle ha ångrat ditt köp när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet för att sedan skicka tillbaka det till oss, annars kommer paketet registreras som ett "ej uthämtat paket" och du som kund kommer att debiteras 299 SEK.

Vid frågor eller funderingar kontakta gärna oss via mail:
info@keyhouselifestyle.com

Skicka tillbaka dina varor till denna adress:
Keyhouse AB
Heden 42
78693 Nås
SWEDEN

5. Reklamation
Om du upptäcker ett produktionsfel kan varorna reklameras mot giltigt kvitto eller betalningsunderlag. Produkt som skadats till följd av slitage anses inte vara felaktig. Om möjligt erbjuder vi att reparera defekta produkter. Om det inte går att reparera eller produkten inte längre är tillgänglig har du rätt till full återbetalning inklusive frakt- och returkostnader. Vid godkända reklamationer står Keyhouse för alla extra kostnader. Kontakta oss vid reklamation och skicka sedan tillbaka den defekta varan till:

Keyhouse AB
Heden 42
78693 Nås
SWEDEN

6. Återbetalningspolicy
Återbetalning sker via samma betalningsmetod som vid köp. Vänligen notera att det kan ta upp till 7 bankdagar efter godkänd retur innan pengarna återfinns på ditt konto.

Vid fakturabeställningar krediteras facturan. Har du betalat din faktura kommer ett återbetalningsärende skapas och en återbetalning ske till samma konto/kort som du använde vid betalning av din faktura. Har du returnerat delar av din beställning kommer du att få en uppdaterad faktura när din retur har registrerats hos oss.

Du behöver alltså inte betala för den returnerade varan men det är bra att förlänga ditt förfallodatum på fakturan så att vi hinner registrera din retur och för att undvika påminnelseavgift.

7. Säkerhet
a. Gällande lag
Dessa villkor och eventuella tvister som uppkommer i samband med villkoren vid användning av webbplatsen, eller med köp på webbplatsen, regleras av svensk lag. Keyhouse kan modifiera eller ändra dessa villkor. Du uppmanas därför att spara de villkor du accepterar vid tidpunkten för köpet av din beställning.

b. Innehav av rättigheter
Alla rättigheter, inklusive upphovsrätt av keyhouselifestyle.com, stannar hos Keyhouse AB. All användning av denna webbplats eller dess innehåll, inklusive kopiering annat än för eget personligt, icke-kommersiellt bruk är förbjudet utan vår tillåtelse.